www.rakta.lt

UTENOS VETERANŲ "39+" KREPŠINIO PIRMENYBĖS_2012-2013

PDF Spausdinti El.paštas

  Utenos veteranų "39+" krepšinio pirmenybės vyks 2012 metų spalio-gruodžio mėnesiais. Dalyvauja 4 komandos- Dauniškis ir Ko, RL GYM, Krepšinio mėgėjai ir Jaros sauga (anykštėnai svečių teisėmis). Bus žaidžiama 2 ratų sistema, po to mažasis bei didysis finalai.

nuostatai paraiska rakta senas logo lenteles
Nuostatai Paraiška Tvarkaraštis Lentelė

Gruodžio 15-ąją Utenos DSC sporto salėje vyko Utenos veteranų "39+" krepšinio pirmenybių mažasis bei didysis finalai.

Dėl 3 vietos:

12.15 Dauniškis ir Ko-Krepšinio mėgėjai 64:63 (18:11,19:17,7:18,20:17)
         
Teisėjai:T.Juodis,G.Jasiulionis

   Rungtynėse dėl 3 vietos susikovė Dauniškis ir Ko su Krepšinio mėgėjais. Nors reguliariajame sezone Krepšinio mėgėjai neiškovojo nė vienos pergalės, šįsyk vos neužfiksuota staigmena. Visas rungtynes buvo įtempta kova, po 2 kėlinių pirmavo Dauniškis ir Ko, tačiau jau po trečiojo pirmavo Krepšinio mėgėjai. Ketvirtajame pirmavo tai vieni,tai kiti. Trūko jėgų, nes Dauniškis ir Ko atvyko žaisti penkiese, o Krepšinio mėgėjai- šešiese. Ir tik pačioje pabaigoje paaiškėjo nugalėtojas- 2 greitas atakas surengę Dauniškis ir Ko krepšininkai išsiveržė į priekį 4 taškais, tačiau jau sekančioje atakoje, likus žaisti 10 sekundžių Krepšinio mėgėjai pataikė tritaškį, tačiau to neužteko ir pergalę šventė Dauniškis ir Ko.
  Rezultatyviausi žaidėjai- Dauniškis ir Ko komandoje R.Vaitkus (21 taškas), A.Malašinskas (16 taškų). Krepšinio mėgėjų komandoje A.Berlinskas (24 taškai) ir S.Raguotis (14 taškų).

FINALAS:

12.15 RL GYM-Jaros sauga 102:70 (26:19,18:20,27:20,31:11)
          Teisėjai:G.Jasiulionis,T.Juodis

  Didžiajame finale tikėtasi įtemptos kovos, mat I-ajame etape šios komandos tarpusavyje pasidalino po pergalę. Ir šįkart abi komandos žaidė apylygiai, įtempta kova vyko iki trečiojo kėlinuko vidurio, tačiau išsibaudavus 2 pagrindiniams žaidėjams, Jaros saugos žaidimas išsiderino ir ketvirtajame kėlinyje visai nuleidus rankas, Jaros sauga pralaimėjo net 32 taškų skirtumu. Pagirtinas RL GYM komandos žaidimas- greitos atakos, taiklūs tritaškiai metimai užtikrino pergalę finale. Jau trečius metus iš eilės RL GYM krepšininkai tampa Utenos veteranų "39+" krepšinio pirmenybių čempionais. Priminsime, kad Jaros sauga iš Anykščių dalyvavo svečių teisėmis Utenos pirmenybėse.
   Rezultatyviausi žaidėjai- Rl GYM komandoje G.Nikitinas (28 taškai), N.Vilūnas (25 taškai) ir A.Kazlauskas (20 taškų). Jaros sauga komandoje A.Pupelis (27 taškai) ir S.Asačiovas (16 taškų).

  Pertraukoje tarp rungtynių buvo surengtas tritaškių metimų konkursas, kuriame dalyvavo 8 krepšininkai iš visų 4 komandų. Nugalėtoju tapo Aurelijus Kazlauskas iš RL GYM komandos, finale įveikęs E.Šarkauską (Krepšinio mėgėjai). A.Kazlauskui buvo įteikta atminimo dovana.

  Po finalinių varžybų buvo apdovanotos komandos prizininkės - taurėmis, krepšininkai- diplomais. Geriausiu pirmenybių žaidėjų pripažintas Gintautas Nikitinas iš RL GYM komandos- jam įteikta krepšininko statulėlė.

  Dėkojame informaciniam rėmėjui "Utenos diena" už dalyvavimą finaluose, "Utenos alus" bendrovei už suteiktą Vichy mineralinį vandenį žaidėjams, taip pat Utenos DSC už suteiktą jaukią sporto salę.

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 05 Sausis 2015 16:11