www.rakta.lt

KALĖDINIS KREPŠINIO TURNYRAS 3x3

PDF Spausdinti El.paštas

p1110123  Gruodžio 28-ąją Utenos Dauniškio gimnazijoje karaliavo krepšinis- vyko Kalėdinis krepšinio turnyras 3x3 "Palydint 2011-uosius...". Turnyre dalyvavo 27 komandos atskirose amžiaus grupėse iš Utenos, Švenčionėlių, Rokiškio ir Dusetų. Turnyrą pradėjo patys mažiausieji- Ž.Urbono (Utenos "Juventus" prezidento bei žaidėjo) treniruojami vaikai, gimę 2003 metais.

 

  
  Buvo suburtos net 5 komandos su skambiais pavadinimais-"Žalgiris","Lietuvos rytas", o turnyrą laimėjo "Utenos" komanda (Titas, Arnas ir Tadas),antri- "Juventus"(Aironas, Konradas ir Dominykas),treti- "Žaibo" krepšininkai (Rojus, Kajus ir Adolis). Jų pirmajame turnyre netrūko azarto, noro laimėti- buvo net ašarų. Komandos buvo apdovanotos saldainiais, o prizininkai šratinukais,puodeliais ir , žinoma, medaliais. Pirmieji prizai vaikams paskatins dar labiau treniruotis ir tobulėti.
  Merginų grupėje pirmąją vietą iškovojo "Gal", įveikusios jaunesnes krepšininkes "Voveraites". Vaikinų, gimusių 1999 metais grupėje be konkurencijos pirmi "Čiančia". Atkakli kova vyko vaikinų, gimusių 1997-98 metais grupėje, kur nugalėjo "BC Beviltiški", antri "Bevardžiai", treti- "Rokiškio 8c". 
   Be didelio pasipriešinimo čempionais 1995-1996 metais gimusių grupėje, tapo "Pabiručiai", įveikdami priešininkus dideliais skirtumais, antri- "Skyrybų centras", treti- Dusetos. Sencacija įvyko 1992-1994 metais gimusių vaikinų grupėje. Dukart grupės varžybose laimėję "Dutschland" superfinale pralaimėjo "Mokslams" ir liko antri, o čempionais tapo "Mokslai", treti-"Dream team".
  Vyrų grupėje visas pergales iškovojo "Domipa" ir tapo čempionais, antri "Zabičiūnai, o treti "Dutschland". Gausiai vakare susirinkę veteranai varžėsi tarpusavyje 5 komandų grupėje. Rungtynės vyko atkakliai ir emocingai, o čempionais tapo "RL GYM-2", antri liko sencacingai gražiai sužaidę "Teisėjai", o treti- "RL GYM-1".
  Komandos prizininkės buvo apdovanotos medaliais, pirmosios vietos laimėtojai dar ir "Utenos trikotažas" marškinėliais, antrosios vietos laimėtojai- kavinės "Antika" kuponais picoms. Vaikams buvo įteikta "Rokiškio sūrio" sūrelių. Turnyre teisėjavo patyrę teisėjai Leonas Bliumbergas, Gediminas Jasiulionis, Rimvydas Vaitkus, Audrius Šalkauskas, Audrius Misiūnas or Paulius Čyvas.

  Dėkojame turnyro rėmėjams "Utenos trikotažui", kavinei "Antika" ir "Rokiškio sūriui".

  Foto žiūrėkite "Galerijoje" artimiausiu metu.

 

Paskutinį kartą atnaujinta Ketvirtadienis, 29 Gruodis 2011 15:58