www.rakta.lt

VIII- OSIOS RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+" KREPŠINIO PIRMENYBĖS "JAROS SAUGA" TAUREI LAIMĖTI

PDF Spausdinti El.paštas

  VIII- osios Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybės vyko 2017 m. lapkričio - 2018 m. balandžio mėnesiais. Dalyvavo 5 komandos.

nuostatai paraiska rakta senas logo lenteles
Nuostatai Paraiška Tvarkaraštis Lentelė

Į VIII-ųjų Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybių uždarymą komandos rinkosi į Biržus. Mažajame finale šeimininkai- Biržų "ŠIRVĖNOS " krepšininkai kovojo su Ignalinos "SENJORAIS", didžiajame finale- Utenos "AMBER FOREST" su "ŠVENČIONIMIS".

dėl 3 vietos: Biržų "ŠIRVĖNA"- Ignalinos "SENJORAI" 63:50

   Šeimininkai įrodė savo pranašumą ir pelnytai nugalėjo varžovus, kurie atvyko be kelių pagrindinės sudėties žaidėjų. Iš pradžių biržiečius slėgė įtampėlė, skriejo netaiklūs metimai, tačiau vėliau viskas susitvarkė ir saugiu skirtumu pirmavo prieš ignaliniečius, ko pasekoje išsaugodami pergalę savo rankose. Rezultatyviausiai žaidė R.Aukštikalnis (15 taškų), V.Mažuika (14 taškų) ir Ž.Kačinskas (12 taškų). Ignalinos komandoje V.Trapikas (14 taškų), V.Kindurys (13 taškų).

dėl 1 vietos: Utenos "AMBER FOREST"- Švenčionių "ŠVENČIONYS" 81:75

  Vertas dėmesio finalas, kuriame favoritai sunkiai įrodė pranašumą prieš kovingai nusiteikusius Švenčionių senjorus. Po I-ojo apylygaus kėlinio, antrajame "AMBER FOREST" atitrūko ir jau pirmavo 46:34. Atrodė, kad "ŠVENČIONIŲ" komanda palūš ir nugalėtojas aiškus. Tačiau, po ilgosios pertraukos sekė 5 taiklių tritaškių metimų serija, ir rezultatas po 3 kėlinių tapo tik 57:56. Negana to, likus žaisti apie penkias minutes, rezultatas buvo lygus. Vis dėlto, Utenai atstovavę R.Matulis (22 taškai), K.Šeštokas (19 taškų) bei M.Kildišius (14 taškų) truktelėjo pabaigoje ir "Utenos "AMBER FOREST" šventė sunkią pergalę šiame finale. Švenčionių gretose nesulaikomas buvo A.Bitinas (32 taškai), kuris ir buvo pripažintas naudingiausiu visų pirmenybių žaidėju. T.Garla pelnė 18 taškų.
   Apdovanojimų ceremonijoje komandas pagerbė Seimo narys Audrys Šimas, taip pat BC Biržai klubo vadovas Giedrius Mociūnas.

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 23 Balandis 2018 13:59