www.rakta.lt

SENJORŲ "39+" KREPŠINIO PIRMENYBĖSE SUŽAISTI PUSFINALIAI

PDF Spausdinti El.paštas

logo js VII- osiose Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybėse sužaisti pusfinaliai. Aukštesnes vietas turnyrinėje lentelėje užėmusios komandos pateisino favoritų vardą, laimėdamos pusfinalius ir patekdamos į didįjį finalą. Jame susigrums Utenos "AMBER FOREST" ir Anykščių "JAROS SAUGA", o mažajame finale kovos Biržų "ŠIRVĖNA" ir Švenčionių "ŠVENČIONYS". Krepšinio šventė vyks balandžio 14- ąją dieną Biržuose.

 Utenos "AMBER FOREST"- Biržų "ŠIRVĖNA" 99:58

      Nesunki Utenos komandos pergalė pusfinalyje prieš Biržų senjorus lėmė, kad trečius metus paeiliui uteniškiai ir vėl žais finale- tik šiemet su Anykščių komanda, kaip ir prieš dvejus metus. O pernai finale jų varžovais buvo tie patys Biržų atstovai. Biržiečiams sunkiai šiose varžybose sekėsi sualikyti R.Matulį, kuris Utenai pelnė 32 taškus. Biržiečių gretose rezultatyviausias buvo Ž.Kačinskas, pelnęs 19 taškų, S.Valaitis (16 taškų).

Anykščių "JAROS SAUGA"- Švenčionių "ŠVENČIONYS" 82:66

  Šiose rungtynėse kova vyko aštresnė, mat susitiko II- ąją ir III- ąją vietas iškovojusios komandos. Nors aikštės pranašumą turėjo anykštėnai, svečiai aktyviai pradėjo rungtynes ir pusę I-ojo kėlinio pirmavo, tačiau Anykščių krepšininkai sugebėjo kėlinį užbaigti pergalingai 23:17. Antrajame kėlinyje komandos vėl žaidė apylygiai, nors šiek tiek ir vėl skirtumą padidino anykštėnai- 45:32. Antroje rungtynių pusėje padėtį kontroliavo "JAROS SAUGA", neleisdama varžovams priartėti. Rungtynės ir pasibaigė šeimininkų pergale. Jų gretose nesulaikomas buvo R.Mincė, pelnęs 31 tašką, M.Kildišius pelnė 18 taškų, T.Petrošaitis 17 taškų. Svečių gretose rezultatyviausias buvo T.Garla, pelnęs 17 taškų.

Po pusfinalio varžybų nuspręsta, kad mažasis bei didysis finalai šiemet bus žaidžiami Biržuose balandžio 14-ąją dieną.

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 03 Balandis 2017 15:54