www.rakta.lt

II-OSIOS ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBĖS "HIPERIKA" TAUREI LAIMĖTI

PDF Spausdinti El.paštas

II-osios įmonių krepšinio pirmenybės "Hiperika" taurei laimėti vyko 2016m. gruodžio -2017 metų kovo mėnesiais. Dalyvavo 6  komandos- Utenos šilumos tinklai, Nosted mechanika, Aukštaitijos traktas, Utenos melioracija, Vytrolma ir Utenos vandenys.

nuostatai paraiska rakta senas logo lenteles
Nuostatai  Paraiška Tvarkaraštis Lentelė

 

 FINIŠAVO ĮMONIŲ KREPŠINIO PIRMENYBĖS

 Trečiadienio vakarą sužaisti II-ųjų įmonių krepšinio pirmenybių "Hiperika" taurei laimėti mažasis bei didysis finalai:

dėl 3 vietos Utenos melioracija- Utenos šilumos tinklai 74:63

dėl 1 vietos Aukštaitijos traktas- Nosted mechanika 76:68

  Pirmosiose rungtynėse Utenos melioracijos komanda įrodė pranašumą prieš Utenos šilumos tinklus bei tapo III-iosios vietos laimėtoja. Be dviejų pagrindinių savo žaidėjų žaidę, Utenos šilumos tinklų krepšininkai kiek įstengdami priešinosi varžovams, tačiau ketvirtojo kėlinio pradžioje skirtumas buvo -17 taškų. Vis tik kėlinio pabaigai skirtumas aptirpo ir Utenos melioracijos komanda šventė pergalę 11 taškų skirtumu. Nugalėtojų komandoje rezultatyviausias buvo I.Rimkevičius, pelnęs 25 taškus, P.Vildžiūnas pelnė 17 taškų. Pralaimėjusiųjų gretose rezultatyviausi buvo A.Karalius (15 taškų) ir S.Raguotis (12 taškų).

 Po to sekusiose finalinėse varžybose buvo labai karšta. Gausiai susirinkę žiūrovai palaikė tiek Aukštaitijos traktą, tiek Nosted mechaniką. Visas rungtynes tvyrojo įtampa, neaiškus nugalėtojas iki pat paskutinės minutės. Rungtynių pradžia prastai susiklostė Nosted mechanika ekipai, kuri atsiliko 0:8. Pranašumą šiame kėlinyje pavyko išsaugoti Aukštaitijos traktui- laimėtas I-asis kėlinys rezultatu 25:14. Antrajame kėlinyje įvykiai apsivertė aukštyn kojomis ir jau Nosted mechanika, geriau sužaidusi šį kėlinį,prisivijo savo varžovus. Po 2 kėlinių tablo rodė 37:34 Aukštaitijos trakto naudai. Trečiajame kėlinyje komandos žaidė aktyviai ir apylygiai- tik 1 tašku Nosted mechanika sumažino skirtumą- 57:55. Visas įdomumas ir intriga persikėlė į 4-ąjį kėlinį. Aukštaitijos traktui, turėjusiam trumpesnį atsarginių žaidėjų suolą, jėgos pamažu seko, o varžovai, surengę kelias greitas atakas, pirmą kartą rungtynėse persvėrė rezultatą savo naudai 64:61. Atrodė, kad įvyko persilaužimas, tačiau vėl atsigavo Aukštaitijos trakto lyderiai, kurie persvėrė rezultatą savo naudai. Likus žaisti apie minutę skirtumas tik 2 taškai, tačiau padarytomis keliomis Nosted mechanika klaidomis pasinaudojo Aukštaitijos trakto krepšininkai ir galutinai įtvirtino pergalę rezultatu 76:68. Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė D.Meidus (26 taškai), E.Sriubas (19 taškų), Nosted mechanika komandoje rezultatyviausi buvo V.Purkinas (26 taškai) ir G.Kraujūnas (20 taškų).
  Po rungtynių, pirmenybių organizatorius A.Šalkauskas apdovanojo komandas taurėmis, žaidėjus medaliais, padėkojo sirgaliams už palaikymą bei palinkėjo komandoms kitais metais susitikti jau III-iosiose įmonių krepšinio pirmenybėse.

Paskutinį kartą atnaujinta Ketvirtadienis, 04 Gegužė 2017 13:51