www.rakta.lt

KREPŠINIO TURNYRAS 2x2

PDF Spausdinti El.paštas

 img 5066     

     Spalio pirmajį šeštadienį minima kūno kultūros ir sporto diena. Ta proga buvo surengtas krepšinio turnyras 2x2. 

 

  Merginų grupėje pirmąją vietą iškovojo "Sprite talentai" (Ugnė Kučinskaitė ir Eidvylė Gasiulytė), antrąją - "Limpa kojos" (Ainė Titenytė ir Rugilė Juozelskytė). Berniukų grupėje (gim. 2003 metais ir jaunesni) pirmąją vietą iškovojo "Dvejetukininkai" (Martynas Žvirblis ir Aironas Šalkauskas), laimėję visus 4 susitikimus, antri- "Uteniškiai" (Karolis Maldauskas ir Paulius Bilaišis), treti- "Dvigubos rankos" (Arnas Šutinys ir Dovydas Palskys). Berniukų, gimusių 2001-2002 metais grupėje stipriausi buvo "Snaiperiai", antri- "Nexus", treti- "Šrekai".
   Aktyviai pasportuoti rinkosi ir tėčiai, norintys kartu su sūnumi pažaisti. Grupėje- tėtis ir sūnus- nugalėtojais tapo A&A Šalkauskai (Aironas ir Audrius), laimėdami visus 4 susitikimus, antrąją vietą iškovojo Maldauskai, trečiąją- Leikos. Taip pat buvo surengti įvairūs konkursai: baudų metimų konkursus laimėjo Ugnė Kučinskaitė (11 iš eilės pataikytų metimų), Nojus Tarvydas (6 tikslūs metimai) bei Martynas Žvirblis (6 baudos metimai).
  Konkurso "Tėtis ir sūnus" metu reikėjo per minutę surinkti kuo daugiau taškų, metant paeiliui iš vidutinio nuotolio ar tritaškio zonos. Čia nepralenkiami buvo Aironas ir Audrius Šalkauskai, surinkę 10 taškų. Šventės metu visi turnyro 2x2 prizininkai buvo apdovanoti medaliais, o konkursų nugalėtojai- statulėlėmis.
 
Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 06 Spalis 2014 15:14