www.rakta.lt

RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+" KREPŠINIO PIRMENYBĖSE BAIGĖSI KETVIRTFINALIAI

PDF Spausdinti El.paštas

logo js  Paaiškėjo Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybių "Jaros sauga" taurei laimėti pusfinalininkai. Pusfinaliuose iš dvejų rungtynių susitiks Anykščių "JAROS SAUGA" ir Kupiškio "KUPIŠKIS". Kitoje poroje kausis Rokiškio KK su Utenos "RL GYM".

Rokiškio KK- Ignalinos "SENJORAI" 20:0

  Daug traumuotų žaidėjų turinti Ignalinos "SENJORŲ" komanda atsisakė vykti į Rokiškį, ir kelialapis į pusfinalį atiteto Rokiškio KK komandai.

03.18 Anykščių "JAROS SAUGA"- Utenos "MĖGĖJAI" 107:50
         
Teisėjai- D.Repečka, A.Kalinovas

  Lengvą pergalę namuose šventė anykštėnai,  patekdami į pusfinalį, kuriame teks kautis su kaimynais iš Kupiškio. Šiose rungtynėse šeimininkams labai gerai sekėsi atakuoti varžovų krepšį, tuo tarpu svečiams ne, todėl ir toks skirtumas.

03.23 Utenos "RL GYM"- Biržų "AGARAS" 92:55
         
Teisėjai- G.Jasiulionis, D.Mankauskas

    Prieš šias rungtynes 7 taškų persvarą turėjo uteniškiai, be to laukė rungtynės ir namuose, todėl tikėtasi, kad šios persvaros neišbarstys. Taip ir atsitiko- kovingai nusiteikę "RL GYM" krepšininkai nuo pat pradžių pradėjo tolti nuo varžovų ir pasiekė įtikinamą pergalę prieš Biržų "AGARĄ". Pusfinalyje uteniškių laukia Rokiškio KK komanda.

03.23 Kupiškio "Kupiškis"- Ukmergės "OLIMPAS" 74:62
        

    Anykščių "JAROS SAUGOS" varžovai sprendėsi šioje poroje. Patekti į pusfinalį labai troško abi komandos. Pirmąsias rungtynes laimėjo "OLIMPAS" 4 taškų skirtumu. Tai trapus ir nedidelis skirtumas, bet vilčių patekti buvo. Kupiškėnams greit pavyko tą skirtumą panaikinti, kartais pirmavo ir 15 taškų skirtumu, o galutinę pergalę šventė 12 taškų skirtumu, ko užteko bendram laimėjimui pasiekti.

Sekančiame etape- pusfinalyje iš dvejų varžybų susitiks:

  Kupiškio "KUPIŠKIS"- Anykščių "JAROS SAUGA"
  Utenos "RL GYM"- Rokiškio KK

  Šių porų nugalėtojai žais didžiajame finale, o pralaimėjusios komandos mažajame finale, kurie įvyks balandžio 13-ąją dieną Anykščiuose. Tarp rungtynių- tritaškių metimų konkursas.
   Po apdovanojimų ceremonijos komandos rinksis į IV- ųjų Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybių "Jaros sauga" taurei laimėti uždarymo šventę. Dalyvauti kviečiamos visos 8- ios pirmenybių komandos- dalyvės.