www.rakta.lt

SENJORŲ "39+" PIRMENYBĖSE BAIGĖSI POGRUPIŲ VARŽYBOS

PDF Spausdinti El.paštas

   Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybės "JAROS SAUGA" taurei laimėti baigėsi I- asis etapas. B pogrupyje komandos kovojo dėl 1 vietos, o A pogrupyje reikėjo atlikti tik formalumus. Komandos išsirikiavo po pirmojo etapo tokia tvarka:

A pogrupis


1.Anykščių "JAROS SAUGA" 5/1
2.Utenos RL GYM 4/2
3.Ukmergės "OLIMPAS" 2/4
4.Ignalinos "SENJORAI" 1/5

B pogrupis

1.Rokiškio KK 6/0
2.Kupiškio "KUPIŠKIS" 4/2
3.Biržų "AGARAS" 2/4
4.Utenos "MĖGĖJAI" 0/6

 

03.06 Ignalinos "SENJORAI"- Anykščių "JAROS SAUGA" 52:81
         
Teisėjai- R.Štuikys, A.Nekrašas

    Penktąją pergalę pirmenybėse iškovojo "JAROS SAUGA" ir užsitikrino pirmąją vietą A pogrupyje. Šiemet ignaliniečiai dalyvauja be trijų pagrindinių savo komandos žaidėjų, kurie yra traumuoti. Todėl sunku pasipriešinti galingiems varžovams.

03.08 Utenos "RL GYM"- Ignalinos "SENJORAI" 93:34 (26:6,19:8,23:3,25:17)
         
Teisėjai- A.Šalkauskas, T.Juodis

   Ir Utenoje ignaliniečių laukė sutriuškinimas. Per tris kėlinius pelnyta vos 17 taškų, tuo tarpu per ketvirtąjį irgi 17. Na, o uteniškiai, vedami vieno iš lyderių V.Sirvydžio, puolime darė ką norėjo, pelnydami beveik 100 taškų. Rezultatyviausiai jų komandoje žaidė šįsyk R.Leipus (23 taškai) ir G.Nikitinas (21 taškas). Po šios pergalės Utenos "RL GYM" komanda A pogrupyje užėmė antrąją vietą, ukmergiškiai- treti, o ignaliniečiai- ketvirti.

03.09 Kupiškio "KUPIŠKIS"- Rokiškio KK 70:77 (17:21,21:13,17:29,15:14)
         
Teisėjai- A.Šalkauskas, T.Juodis

  Ilgai laukto revanšo pasiekti kupiškėnams nepavyko. Priminsime, kad pirmojo rato dvikovą rokiškėnai namuose buvo laimėję 6 taškų skirtumu. Kupiškėnų  užduotis buvo apsunkinta tuo, kad Rokiškio KK garbę gynė gerą sportinę formą pastaruoju metu demonstruojantis R.Matulis, kuris pelnė 23 taškus, A.Narkevičius- 20 taškų. Kupiškio komandoje šįsyk trūko didesnio A.Adomavičiaus indėlio, kuris pelnė tik 14 taškų. Rezultatyviausiai varžovų krepšį atakavo Kupiškio komandos žaidėjas R.Kiznis, kuris pelnė 27 taškus, iš kurių buvo pelnyta 21 taškas tritaškiais metimais- taiklūs net 7 tritaškiai metimai.
   Rungtynės, kaip ir tikėtasi vyko karštai, intriguojančiai ir atkakliai. Jau nuo pirmųjų minučių reikėjo tramdyti krepšininkų aistras ir valdyti rungtynes. Laimei, neįsismarkavo grubumai- aikštelėje vyko vyriška, kieta kova. Rezultatas buvo tai vienos, tai kitos komandos naudai, kol ketvirtojo kėlinio antroje pusėje padėtį aikštėje kontroliavo svečiai, kurie ir išsaugojo pranašumą, laimėdami rungtynes rezultatu 77:70. Po šios pergalės Rokiškio KK B pogrupyje užėmė pirmąją vietą, nepralaimėdami nė vienerių rungtynių. Antri- kupiškėnai, treti- biržiečiai, ketvirti Utenos "MĖGĖJAI".
   Jau šią savaitę prasideda atkrintamosios varžybos, t.y. ketvirtfinaliai, kuriuose komandos žais po dvejas varžybas (išvykoje/namuose). Susitinka:

    I rungtynės  
       
B4-A1 Utenos "MĖGĖJAI" : Anykščių "JAROS SAUGA"
B3-A2 Biržų "AGARAS" : Utenos "RL GYM"
A3-B2 Ukmergės "OLIMPAS" : Kupiškio "KUPIŠKIS"
A4-B1 Ignalinos "SENJORAI" : Rokiškio KK
       
    II rungtynės  
       
A1-B4 Anykščių "JAROS SAUGA" : Utenos "MĖGĖJAI"
A2-B3 Utenos "RL GYM" : Biržų "AGARAS"
B2-A3 Kupiškio "KUPIŠKIS" : Ukmergės "OLIMPAS"
B1-A4 Rokiškio KK : Ignalinos "SENJORAI"
Paskutinį kartą atnaujinta Sekmadienis, 09 Kovas 2014 22:35