www.rakta.lt

RYTŲ AUKŠTAITIJOS SAVAITĖS APŽVALGA (12.16-22)

PDF Spausdinti El.paštas

  Šią savaitę įvyko trejos rungtynės, kuriose buvo ir netikėtų rezultatų.

 

12.17 Ukmergės SC- Švenčionėlių "AITVARAS-SM" 68:84
         
Teisėjai- A.Matiukas,S.Grigas

  Šiose rungtynėse laukta intriguojančios kovos, tačiau svečiai, suprasdami rungtynių svarbą, buvo susikaupę ir siekė pergalės. Tai jiems pavyko- "AITVARAS-SM" iškovojo jau trečiają pergalę pirmenybėse. Tikslas, kurio siekia švenčionėliškiai, aiškus- pirmąkart pakliūti į atkrintamąsias varžybas. Ukmergiškiai pirmąjį ratą baigė be pergalių, ir taip apsunkino sau padėtį dėl pakliūvimo į atkrintamąsias varžybas. Nors žaisti liko dar visas II- asis ratas

12.19 Anykščių "JAROS SAUGA"- Užpaliai 83:93
        Teisėjai-D.Repečka, A.Kalinovas

   Nelengvą pergalę pirmenybėse iškovojo Užpalių komanda, palaužusi anykštėnus 10 taškų persvara. "JAROS SAUGAI" ši savaitė susiklostė nesėkmingai, nes artimiausi turnyrinės lentelės kaimynai iškovojo pergales.

12.21 Užpaliai- Molėtų SC 71:82 (22:9,20:31,8:23,21:19)
         
Teisėjai-L.Bliumbergas,A.Šalkauskas

   Netikėtumas šeštadienį Utenoje, kuomet Užpaliai, žaisdami be savo lyderio T.Markevičiaus, neįvertino savo varžovo ir pralaimėjo molėtiškiams 11 taškų skirtumu. Molėtiškiams tai buvo labai svarbi pergalė ir jie kyla iš 7 -osios pozicijos į ketvirtąją. Rungtynių pradžia nieko blogo nežadėjo užpalėnams- jie su trenksmu pradėjo rungtynes, laimėdami pirmąjį kėlinį rezultatu 22:9. Tačiau Molėtų toliašaudė artilerija puikiai sužaidė antrąjį ir trečiajį kėlinius, ir jau pirmavo 13 taškų skirtumu. Ketvirtajame atsilaikė ir šventė svarbią pergalę. Rezultatyviausiai žaidė Užpalių komandoje T.Mackonis (20 taškų) ir M.Didžgalvis (17 taškų), Molėtų SC komandoje žaidžiantis vyr. treneris V.Valiukas (27 taškai) ir M.Valkauskas (19 taškų).
   Po šių rungtynių baigėsi I- asis ratas (liko nesužaistos rungtynės tarp Ignalinos KSC ir Užpalių). Rytų Aukštaitijos krepšinio pirmenybėse "Utenos mėsa" taurei laimėti skelbiama pertrauka. II- ojo rato pradžia po Naujųjų metų- laukia daug svarbių varžybų. Linkime visiems gerų švenčių!

RYTŲ AUKŠTAITIJOS KREPŠINIO PIRMENYBIŲ "UTENOS MĖSA" TAUREI LAIMĖTI
TURNYRINĖ LENTELĖ: 

1.Rokiškio "KRAUNEDA-KKSC" 6/1
2.Ignalinos KSC 5/1
3.Užpaliai 4/2
4.Ukmergės "OLIMPAS" 4/3
5.Molėtų SC 3/4

6.Švenčionėlių "AITVARAS-SM" 3/4
7.Anykščių "JAROS SAUGA" 2/5
8.Ukmergės SC 0/7

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 23 Gruodis 2013 10:46