www.rakta.lt

PRASIDĖJO RYTŲ AUKŠTAITIJOS KREPŠINIO PIRMENYBĖS

PDF Spausdinti El.paštas

 Jau prasidėjo IV-osios Rytų Aukštaitijos krepšinio pirmenybės "Utenos mėsa" taurei laimėti. Šiemet iki pavasario varžysis net 8 komandos, kurios ir išsiaiškins "Utenos mėsa" taurės nugalėtoją bei prizininkus.

10.30 Rokiškio "KRAUNEDA-KKSC"- Anykščių "JAROS SAUGA" 70:53 (19:10,25:9,15:15,11:19)
Teisėjai- T.Juodis, R.Vaitkus (100 žiūrovų)

  Šiemet šios abi komandos pirmenybėse užregistravo atsinaujinusias sudėtis. Todėl prieš varžybas buvo spėliojama- kas laimės ir kokiu skirtumu. Vis tik sezonui geriau pasiruošė rokiškėnai, kurie nuo rungtynių pradžios ėmė pirmauti ir tolti nuo anykštėnų, kurie atvyko dar ir be kelių žaidėjų. Todėl antroje rungtynių pusėje nugalėtojas jau buvo aiškus. Rezultatyviausiai žaidė "KRAUNEDA-KKSC" komandoje T.Trumpa ir R.Kelečius, pelnę po 16 taškų, "JAROS SAUGA"komandoje A.Jakštonis (18 taškų) ir Ž.Žiukas (15 taškų).

11.03 Ukmergės "OLIMPAS"- Ukmergės SC 85:61 (23:14,24:14,22:18,16:15)
Teisėjai- A.Matiukas, S.Grigas (60 žiūrovų)

  Įspūdingai pirmenybes pradėjo Ukmergės "OLIMPAS", savo miesto "derbyje" nugalėjęs SC komandą. Sporto centro auklėtiniams šios pirmenybės yra tikras išbandymas žaidžiant su vyrais ir kiekvienose varžybose lengva nebus- reiks ruoštis ir psichologiškai, ir kovoti iš visų jėgų. Rytų Aukštaitijos pirmenybės daugiausia ir orientuotos į vietinį jaunimą, kaip pereinamasis laikotarpis į vyrų krepšinį. Priminsime, kad ir kitiems rajonams atstovauja jaunimo komandos arba kai kurios pasistiprinusios vyresniais bei patyrusiais žaidėjais-  tai Molėtų SC, Švenčionėlių "AITVARAS-SM", Rokiškio "KRAUNEDA-KKSC".
 Ukmergės "OLIMPO" treneris leido žaisti visiems 12 atvykusiems žaidėjams, o geriausiai sekėsi M.Survilai (18 taškų) ir R.Pulkauninkui (14 taškų). Ukmergės SC komandoje rezultatyviausiai žaidė A.Kučinskas (14 taškų) ir A.Kolesnikovas (10 taškų).

 

Paskutinį kartą atnaujinta Trečiadienis, 06 Lapkritis 2013 15:29