www.rakta.lt

RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+" KREPŠINIO PIRMENYBĖS "UTENOS ALAUS DARYKLOS" TAUREI LAIMĖTI_2013.01-04

PDF Spausdinti El.paštas

 

Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybėse "Utenos alaus daryklos" taurei laimėti dalyvauja 6 komandos, kurios žais 2 ratų sistema, po to mažasis bei didysis finalai.

nuostatai paraiska rakta senas logo lenteles
Nuostatai Paraiška Tvarkaraštis Lentelė

 

04.20 dėl 5-6 vietų: Ukmergės "OLIMPAS"-Utenos "MĖGĖJAI" 57:42 (16:5,12:15,14:8,15:14)
        
Teisėjai- A.Šalkauskas,D.Repečka

  Pirmenybių metu šios abi komandos tarpusavyje pasidalino po pergalę, todėl Anykščiuose laukta įtemptos kovos. Nors ukmergiškiai atvyko nestipriausios sudėties, tačiau iškovojo pelnytą pergalę- pirmavo visas rungtynes ir kontroliavo žaidimą savo rankose. Nors ketvirtajame kėlinyje skirtumas buvo ištirpęs iki 4 taškų, tačiau jis per porą minučių šoktelėjo iki 14, ir tapo aišku, kad penktąją vietą pirmenybėse iškovos Ukmergės "OLIMPAS". Rezultatyviausiai žaidė "OLIMPO" komandoje A.Rabašauskas (14 taškų) ir D.Kukta (12 taškų), "MĖGĖJŲ" gretose R.Vaitkus (18 taškų).

04.20 dėl 3-4 vietų: Utenos "RL GYM"-Ignalinos "SENJORAI" 78:57 (19:15,16:11,20:16,23:15)
         
Teisėjai- D.Repečka,G.Jasiulionis

    Tik šešiese atvykę ignaliniečiai dar priešinosi  du su puse kėlinio, tačiau vėliau nebeužteko jėgų ir teko pripažinti uteniškių pranašumą. "RL GYM" iškovoję pergalę, tapo  3 vietos laimėtojais. Jų gretose rezultatyviausiai žaidė N.Vilūnas (21 taškas) ir G.Nikitinas (16 taškų), o ignaliniečių gretose, kaip visada, V.Kindurys (23 taškai), kuris ir buvo pripažintas visų pirmenybių naudingiausiu žaidėju,L.Savickas (21 taškas).Vaidui buvo įteikta krepšininko statulėlė.

04.20 dėl 1-2 vietų: Rokiškio KK-Anykščių "JAROS SAUGA" 60:69 (15:20,7:22,21:17,17:10)
        
Teisėjai- R.Vaitkus,G.Jasiulionis

    Didžiajame finale susitiko dvi geriausios pirmenybių komandos, kurios puoselėjo viltis laimėti šias varžybas. Favoritais buvo laikomi rokiškėnai, kurie sugebėjo pasikviesti ir LKL žaidėją R.Matulį, todėl buvo laukiama bekompromisinės kovos. Ji buvo, tačiau netokia, kokios tikėtasi- žiauriai prastai sužaistas rokiškėnų 2 kėlinys, juos įklampino į liūną, iš kurio taip ir nebeišsikapstė- po 2 kėlinių Rokiškio KK atsilikinėjo net 22:42. O anykštėnams tiesiog viskas sekėsi ir didelio noro laimėti dėka , jie išsaugojo pergalę savo rankose, tačiau tik 9 taškų skirtumu. Finalinė sirena skelbė "JAROS SAUGOS" pergalę, kurie ir tapo III-iųjų Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybių "Utenos alaus daryklos" taurei laimėti čempionais. Rokiškio krepšinio klubas trečius metus iš eilės tampa antrosios vietos laimėtojais. Rezultatyviausiai žaidė Anykščių komandoje R.Mincė (30 taškų) ir A.Pupelis (20 taškų), Rokiškio gretose R.Matulis (25 taškai) ir R.Bimba (13 taškų).
   Po finalinių varžybų vyko apdovanojimų ceremonija, kurios metu simbolines dovanas gavo ir 4-6 vietas lužėmusios komandos. Na , o komandos prizininkės buvo apdovanotos taurėmis, rėmėjų "Utenos alus" bei "Rokiškio sūris" prizais. Žaidėjai- asmeniškai medaliais. Seimo narys R.Sargūnas taip pat apdovanojo finalo dalyves prizais. Po renginio visi vyko į neformalų susitikimą- sezono uždarymą bei aptarimą. Finalinių varžybų koordinatorius A.Antanavičius ("JAROS SAUGA") taip pat buvo apdovanotas atminimo dovana bei padėka.

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 05 Sausis 2015 16:11