www.rakta.lt

TĘSIASI SENJORŲ "39+" KREPŠINIO PIRMENYBĖS

PDF Spausdinti El.paštas

  Šią savaitę du pralaimėjimus patyrė Kupiškio "KUPIŠKIS", žaisdamas su pajėgiomis Utenos ir Biržų komandomis, svarbią pergalę išvykoje iškovojo Ignalinos "SENJORAI".

Kupiškio "KUPIŠKIS"- Biržų "ŠIRVĖNA" 62:80

   Kaimynų derbis baigėsi svečių pergale. Visą laiką pirmavę biržiečiai, skirtumą vis didindavo po kiekvieno kėlinio, neleisdami šeimininkams priartėti ir pasiekė labai svarbią pergalę. Jiems 21 tašką pelnė D.Tatoris, 19 taškų Ž.Kačinskas, po 13- R.Aukštikalnis ir D.Skeberdis. Kupiškio komandoje rezultatyviausi buvo A.Adomavičius (21 taškas) ir R.Kiznis (14 taškų).

Utenos "AMBER FOREST"- Kupiškio "KUPIŠKIS" 77:48

  Nepilnos sudėties atvykę į Uteną, kupiškėnai didelių vilčių ir nepuoselėjo- stengėsi kuo garbingiau sužaisti su vienais iš lyderių- Utenos "AMBER FOREST" komanda. Tas jiems iš pradžių ir sekėsi- po 1 kėlinio pralaimėta tik 17:21. Po to uteniškiai spurtavo ir lengvai nugalėjo savo varžovus. Rezultatyviausias buvo K.Šeštokas (27 taškai), R.Knezys (13 taškų). Kupiškio komandoje Ž.Januška (14 taškų) ir D.Žibaitis (11 taškų).

Švenčionių "ŠVENČIONYS"- Ignalinos "SENJORAI" 64:67

  Atkaklias ir intriguojančias dar vieno kaimynų derbio rungtynes laimėjo svečiuose žaidę Ignalinos "SENJORAI". Pačioje rungtynių pabaigoje šeimininkų pramestas metimas iš po krepšio galėjo persverti rezultatą, tačiau tas neįvyko ir svečiai užtvirtino pergalę 3 taškų skirtumu. Pristabdytas Švenčionių pergalingas (4 pergalės iš eilės) žygis, tačiau dar tebeužimama II-oji vieta. Grėsmingai prie jų artėja Biržų ir Ignalinos senjorai, taip pat anykštėnai, sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau. Šeimininkų komandoje T.Garla pelnė 18 taškų, Bitino ir Kandratavičiaus sąskaitoje po 10. Ignalinos komandoje lyderiai tie patys- R.Juršėnas pelnė 25 taškus, V.Kindurys 21 tašką.

VII-OSIOS RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+"
KREPŠINIO PIRMENYBĖS
"JAROS SAUGA" TAUREI LAIMĖTI

1.Utenos "AMBER FOREST" 5/0
2.Švenčionių "ŠVENČIONYS" 4/2
3.Biržų "ŠIRVĖNA" 3/2
4.Ignalinos "SENJORAI" 3/2

5.Anykščių "JAROS SAUGA" 2/2
6.Ukmergės "OLIMPAS" 1/3
7.Širvintų "BRIEDIS" 1/4
8.Kupiškio "KUPIŠKIS" 1/5