www.rakta.lt

STARTAVO VII-OSIOS RYTŲ AUKŠTAITIJOS KREPŠINIO PIRMENYBĖS

PDF Spausdinti El.paštas

Ukmergės derbiu startavo jau VII-osios Rytų Aukštaitijos krepšinio pirmenybės.

Patirtis. Labiau patyrę, Ukmergės vyrai nepasigailėjo Ukmergės jaunimo startiniame mače. Iškovota lengva pergalė TVM-SC  82:45.
Susilpnėję. Dėl keletos žaidėjų išvykimo bei traumuotų žaidėjų, šiemet Visagino sporto centro komanda šiek tiek susilpnėjo ir versis jaunais žaidėjais. I-ajame ture visaginiečiai priėmė svečius iš Anykščių, kuriuos balandžio mėnesį įveikė rungtynėse dėl 3 vietos. Šįkart Anykščių KKSC atsirevanšavo, laimėdama rezultatu 79:61.
Triuškinantis pralaimėjimas. Startinėse rungtynėse nepasisekė Molėtų sporto centro komandai, kuri skaudžiai pralaimėjo Švenčionėlių "AITVARUI-SC" rezultatu 75:107. Priminsime, kad pernai Molėtų komanda užėmė antrąją vietą. O pernykščių nugalėtojų-Užpalių šiemet pirmenybėse nebus.
Antrosios pergalės. Toliau be pralaimėjimų pirmenybėse žygiuoja Ukmergės TVM bei Anykščių KKSC. Pastarieji įveikė Ukmergės SC rezultatu 79:58, o Ukmergės TVM įveikė Švenčionėlių komandą rezultatu 74:61.
Trečioji pergalė. Kas iškovos trečiają pergalę iš lyderių, jau paaiškės lapkričio 11-ąją dieną, kai Anykščių KKSC susitiks su Ukmergės TVM. O kažkam tai bus ir pirmasis pralaimėjimas.
Formatas. Per žaidžiamus du ratus šiose pirmenybėse, komandoms būtina pakliūti tarp 4 geriausiųjų, norint tęsti kovą dėl medalių. Pirmenybės dar tik prasidėjo.

 

VII-OSIOS RYTŲ AUKŠTAITIJOS KREPŠINIO PIRMENYBĖS


1.Ukmergės TVM 2/0
2.Anykščių KKSC 2/0
3.Švenčionėlių "AITVARAS-SC" 1/1
4.Visagino sporto centras 0/1
5.Molėtų sporto centras 0/1
6.Ukmergės SC 0/2

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 07 Lapkritis 2016 21:35