www.rakta.lt

HIPERIKOS TAURĘ IŠKOVOJO UTENOS APGV KOMANDA

PDF Spausdinti El.paštas

Paaiškėjo „Hiperikos“ taurės laimėtojailogo.png     

Puikiai finale sužaidę, Įmonių krepšinio pirmenybių "Hiperikos" taurę iškovojo Utenos APGV komanda, rezultatu 82:47 nugalėjusi Dauniškį ir Ko. Trečiają vietą iškovojo Aukštaitijos traktas, mažajame finale nugalėjęs Nosted mechaniką rezultatu 54:46.

  2016 metų kovo 4-ąją dieną finišavo  3 mėnesius trukusios, I-osios įmonių krepšinio pirmenybės "Hiperika" taurei laimėti. Jose šiemet dalyvavo šešių įmonių komandos, kurios tarpusavyje susitiko po du kartus ir išsiaiškino, kurios keturios komandos žais pusfinaliuose ir finaluose. Sėkmingai įveikusios pusfinalio barjerą, didžiajame finale susitiko Dauniškis ir Ko bei Utenos APGV komanda, o mažajame finale susitiko Aukštaitijos traktas bei Nosted mechanika. Gausiai susirinkę žiūrovai- šeimos nariai, bendradarbiai stebėjo finalines kovas. Mažajame finale, tik po atkaklios kovos trečiąją vietą iškovojo Aukštaitijos trakto komanda, kuri po trijų kėlinių atsilikinėjo 5 taškais. Ketvirtajame kėlinyje, suaktyvinę puolimą ir labai gerai gindamiesi, Aukštaitijos trakto žaidėjai ne tik išlygino rezultatą, bet ir persvėrė savo naudai. Laimėtas paskutinysis kėlinukas rezultatu 19:6 leido jiems džiaugtis sunkiai iškovota pergale. Jų gretose rezultatyviausiai žaidė Šarūnas Veteikis, pelnęs 16 taškų, Mindaugas Vitkevičius pelnė 11 taškų. Nosted mechanikai Valdas Zamolskis pelnė 16 taškų, Viktoras Purkinas 11 taškų.
  Didžiajame finale susitiko dvi geriausiai pasirodžiusios komandos pirmajame etape. Jos buvo pasidalinusios po pergalę tarpusavio rungtynėse, tačiau šį kartą ryškai stipresnė buvo Utenos APGV komanda, kuri ir tapo pirmenybių nugalėtoja. Jau po dviejų kėlinių buvo aišku, kad pergalės iš savo rankų neišleis ir nugalėtojų titulu džiaugsis Utenos APGV komanda. Šįkart Dauniškiui ir Ko nesisekė atakuoti nei iš po krepšio, nei tolimi metimai- viso surinkta tik 47 taškai, kai sezono metu vidurkis siekė 80 taškų ribą. Nugalėtojų gretose nesulaikomas buvo Tomas Markevičius, pelnęs 19 taškų, Tomo Didžgalvio sąskaitoje 15 taškų. Dauniškiui ir Ko Donatas Panavas pelnė 20 taškų. Andrius Rudokas 9 taškus.
  Po finalinio švilpuko, komandas prizininkes taurėmis, medaliais bei diplomais apdovanojo Šeimos klinikos "Hiperika" direktorius Audrius Šalkauskas. Taip pat žaidėjams įteikti dovanų kuponai, o nugalėtojams dar ir nemokamas profilaktinis sveikatos patikrinimas šeimos klinikoje "Hiperika" Aukštakalnio g. 5. Naudingiausiu pirmenybių žaidėju pripapažintas Tomas Markevičius, kuriam įteikta atminimo dovana- laikrodis. A. Šalkauskas uždarymo metu dėkojo žaidėjams už dalyvavimą, taip pat įmonių vadovams, "Utenos dienai" bei jos redaktoriui Vytautui Ridikui. "Iki sekančių susitikimų dar gausesnėse komandų skaičiumi pirmenybėse, Linkime nesirgti, aktyviai sportuoti, išvengti traumų, o , esant reikalui, kreiptis į Šeimos kliniką "Hiperika""- sakė A.Šalkauskas.
  Nugalėtojais tapo Robertas Arbočius, Tomas Markevičius, Žygimantas Žala, Sigitas Skruzdys, Aurimas Motiejūnas, Remigijus Černiauskas, Tomas Didžgalvis, Žydrūnas Ramoška, Virginijus Dainys, Rolandas Guntulis, Mindaugas Didžgalvis, Aurelijus Kazlauskas ir treneris Vytautas Varnas.
   

Foto čia: http://udiena.lt/sportas/item/6722-paaiskejo-hiperikos-taures-laimetojai

Galutinė Įmonių krepšinio pirmenybių
"Hiperika"taurei laimėti
turnyrinė lentelė:


1.Utenos APGV komanda
2.Dauniškis ir Ko
3.Aukštaitijos traktas
4.Nosted mechanika
5.Utenos melioracija
6.Utenos šilumos tinklai

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 07 Kovas 2016 19:33