www.rakta.lt

PIRMAJAME PUSFINALYJE MOLĖTŲ SC PERGALĖ

PDF Spausdinti El.paštas

  Rytų Aukštaitijos krepšinio pirmenybėse "Utenos mėsa" taurei laimėti sužaistas pirmasis pusfinalis, kuriame pergalę šventė Molėtų SC komanda, nugalėjusi svečius iš Rokiškio 10 taškų persvara. Atsakomoji dvikova Rokiškyje.

 

03.30 Molėtų SC- Rokiškio "KRAUNEDA-KKSC" 77:67 (30:16,13:8,13:21,21:22)
         Teisėjai- T.Juodis, A.Šalkauskas

   Paleidę turėtą 22 taškų persvarą, molėtiškiai tenkinosi pergale 10 taškų skirtumu. Aišku, 20 taškų- tai jau būtų buvusi solidi persvara prieš atsakomąsias rungtynes Rokiškyje ir beveik jau pasiekiamas kelialapis į didįjį finalą. Dabar laukia intriguojanti kova ir neaišku, kam nusišypsos laimė.
   Tiesiog fantastiškai atakavę pirmajį kėlinį, molėtiškiai nepaliko vilčių savo varžovams- 30:16. Negana to, ir  antrajame kėlinyje svečiai neatrado savojo žaidimo. Skirtumas dar ūgtelėjo 43:24. Trečiajame "KRAUNEDA-KKSC" pradėjo žaisti aktyviau ir mažinti skirtumą, suprasdami, kad pralaimėję triuškinančiai, gali namuose ir nebeatsilošti. Priartėję iki 12 taškų, ketvirtajame jie vėl leido molėtiškiams diktuoti sąlygas, ir , likus žaisti apie 5 minutes skirtumas siekė 21 tašką. Bet tai buvo ne pabaiga, ėmė strigti molėtiškių žaidimas, sekė svečių du taiklūs tritaškiai metimai ir skirtumas ištirpo iki 13 taškų. Negana to, vėl klaida paskutinės Molėtų SC komandos metu, likus žaisti 5 sekundes. Pasitarimui paimta minutės pertraukėlė išėjo į naudą, kai M.Bimbos tritaškis metimas su sirena skirtumą sumažino iki 10 taškų.

Kita pusfinalio pora- Užpaliai- Ignalinos KSC  žais 04.06 dieną.