www.rakta.lt

APIE ROKIŠKIO KREPŠINIO PIRMENYBES

PDF Spausdinti El.paštas

  Rytų Aukštaitijos krepšinio teisėjų asociacija nebe pirmus metus bendradarbiauja su Rokiškio krepšinio federacija bei Rokiškio kūno kultūros ir sporto centru.

 Ir šiemet  sutarta, kad 2013/2014 metų Rokiškio rajono krepšinio pirmenybes Rokiškio krepšinio federacijos taurei laimėti aptarnaus mūsų geriausi asociacijos nariai.
  Šį savaitgalį vyko nemažai rungtynių, kuriose, kaip ir visada netrūko gražių atakų, metimų, derinukų ir panašiai. Bet labiausiai įstrigo 2 reti epizodai, turbūt pirmąkart tai pamatė ir žiūrovai. Vienas gana kuriozinis, kai "Vaižganto" gimnazijos žaidėjas, po varžovo netaiklaus baudos metimo atkovojo kamuolį po savo krepšiu ir metė į savo krepšį- metimas tikslo nepasiekė, bet daugumai žiūrovų tai sukėlė juoką. Kitas gražus epizodas, kai po taiklaus tritaškio metimo taipogi "Vaižganto" gimnazijos žaidėjas atliko "salto", taip džiūgaudamas ir užvesdamas žiūrovus.
 Bet labiausiai nemaloniai nustebino labai slidi, kaip čiuožykla krepšinio aikštė. Tiek griuvimų lygioje vietoje dar neteko matyti nei per vienerias rungynes. Žaidėjams pasisekė- sunkių traumų išvengta, bet patempti raiščius, tiek čiurnos ar kelio, nedaug ir tereikėjo. Pertraukų metu salė buvo vėdinama atidarant langus bei duris- tai kažkiek padėjo. Klausimas- ar ilgai tai tęsis? Jei nesirūpiname suaugusiais, tai kodėl turi kentėti vaikai, žaidžiantys Lietuvos moksleivių krepšinio lygoje. Šiuo straipsniu norima atkreipti dėmesį į apgailėtiną krepšinio salės būklę- padėkite vietiniamas krepšininkams, nes jie labai nori žaisti krepšinį....

Paskutinį kartą atnaujinta Trečiadienis, 06 Lapkritis 2013 15:30