www.rakta.lt

LAUKO KREPŠINIO TURNYRAS 5x5 "LIK SVEIKA VASARA!_2013_08_24

PDF Spausdinti El.paštas

Turnyras  vykdomas 2013 metų rugpjūčio 24 dieną 10.00 val. prie Utenos daugiafunkcio sporto centro esančiose lauko aikštelėse (K.Donelaičio g. 38)

 

lenteles rakta senas logo paraiska nuostatai
Lentelė Skelbimas Paraiška Nuostatai

 

Nors dar vyrauja vasariški orai, tačiau kaip bebūtų gaila, baigiasi vasaros malonumai bei atostogos. Todėl neatsitiktinai ir pavadintas savaitgalį vykęs lauko krepšinio turnyras 5x5 "Lik sveika, vasara!", kuris jau tampa tradiciniu- trečią kartą jis vyko Utenoje, kurį suorganizavo Rytų Aukštaitijos krepšinio teisėjų asociacija bei Utenos daugiafunkcis sporto centras. Šiemet dalyvavo gausus būrys krepšininkų- užsiregistravo net 12 komandų iš Utenos, Vilniaus, Ignalinos, Rokiškio, Švenčionėlių, Molėtų rajono. Visą dieną turnyras vyko dvejose aikštėse, esančiose prie daugiafunkcio sporto komplekso (K.Donelaičio g. 38). Puikus oras, gera muzika ir sportiškas azartas lydėjo sportininkus, kurie troško laimėti šį turnyrą.
  Po kovų dviejuose pogrupiuose (žaidžiama buvo 2 kėlinius po 8 minutes), į sekantį etapą pateko 4 komandos, kurios tęsė kovą dėl apdovanojimų. Pirmajame pusfinalyje A grupės II vietos laimėtoja Rokiškio "Pyunik" komanda gana lengvai rezultatu 33:15 įveikė B grupės lyderius "Užpalius", o antrajame A grupės lyderiai Utenos "Uta" įveikė B grupės II vietos laimėtoją "Ignaliną" rezultatu 27:17. Laimėtojai pateko į didįjį finalą, o mažajame geriau sekėsi "Ignalinos" krepšininkams, kurie rezultatu 34:31 nugalėjo "Užpalius" ir tapo III vietos laimėtojais. Utenos "Utai" nebeužteko jėgų didžiajame finale ir teko pripažinti svečių iš Rokiškio pranašumą- "Pyunik" nugalėjo "Utą" rezultatu 34:19 ir tapo turnyro čempionais. Įdomu tai, kad buvo pasiekti abu revanšai- A grupės varžybose stipresni buvo "Utos krepšininkai, o B grupėje "Užpaliai", tačiau lemiamose dvikovose "Pyunik" ir "Ignalina" šventė pergales. 
Komandos prizininkės buvo apdovanotos taurėmis, žaidėjai medaliais bei marškinėliais. Finalo geriausiais žaidėjais buvo pripažinti Martynas Bimba iš Rokiškio ir Mindaugas Didžgalvis iš Utenos. Simboliškai palydėta vasara ir jau ruošiamasi naujajm 2013/2014 krepšinio sezonui.
 Linkime visiems krepšininkams sėkmės ateities kovose!

Paskutinį kartą atnaujinta Pirmadienis, 05 Sausis 2015 16:10