www.rakta.lt

BAIGĖSI II-ASIS RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+" PIRMENYBIŲ RATAS

PDF Spausdinti El.paštas

  Vakar pasibaigė II-asis Rytų Aukštaitijos senjorų "39+" krepšinio pirmenybių "Utenos alaus daryklos" taurei laimėti ratas, po kurio paaiškėjo komandų užimtos vietos bei tolimesnės rungtynės.

RYTŲ AUKŠTAITIJOS SENJORŲ "39+" KREPŠINIO
PIRMENYBIŲ "UTENOS ALAUS DARYKLOS" TAUREI LAIMĖTI
TURNYRINĖ LENTELĖ :

1.Rokiškio KK 9/1
2.Anykščių "JAROS SAUGA" 7/3
3.Utenos "RL GYM" 6/4
4.Ignalinos "SENJORAI" 4/6
5.Ukmergės "OLIMPAS" 3/7
6.Utenos "MĖGĖJAI" 1/9

    Iš turnyrinės lentelės matyti, kad dėl 5-6 vietų varžysis Ukmergės "OLIMPAS" ir Utenos "MĖGĖJAI", mažajame finale dėl 3 vietos kovos Utenos "RL GYM" su Ignalinos "SENJORAIS", o didžiajame finale dėl 1 vietos žais Rokiškio KK ir Anykščių "JAROS SAUGA". Šios finalinės varžybos vyks balandžio 20- ąją 14.00 valandą Anykščių  sporto ir laisvalaikio centre "Nykščio namai" (Liudiškių g. 18)

  Paskutiniame ture sprendėsi ignaliniečių ir ukmergiškių likimas, dėl kurių vietų tektų kovoti. Kitos komandos jau buvo nebepavejamos.

04.09 Ignalinos "SENJORAI"-Utenos "MĖGĖJAI" 86:61 (23:13,26:10,22:21,15:17)
         
  
Ignaliniečiams buvo reikalinga pergalė, kad užimti ketvirtąją vietą ir įgyti teisę žaisti mažajame finale. Tą jie nesunkiai ir pasiekė, laimėdami prieš autsaiderius 25 taškų skirtumu. Pralaimėjimo atveju būtų reikėję laukti ukmergiškių pralaimėjimo prieš lyderius - Rokiškio KK krepšininkus.

04.09 Ukmergės "OLIMPAS"-Rokiškio KK 28:65

     Lyg užrištas rokiškėnų krepšys buvo Ukmergėje- įmestas nesuprantamai mažas taškų skaičius-tik 28. Turbūt nebetikėta, kad galima laimėti prieš lyderius ir pakilti aukščiau.
   Po šių rungtynių tapo aišku, kad Ukmergės krepšininkai žais tik dėl 5-6 vietų. Jų varžovai bus Utenos "MĖGĖJAI".

04.07 Utenos "RL GYM"-Anykščių "JAROS SAUGA" 105:37

   
Pasirodo šis turas pasižymėjo labiausiai triuškinamais skirtumais. Pirmenybių metu buvo vos kelios rungtynės su aiškiais skirtumais. Anykštėnai vyko į Uteną ramūs, be kelių savo pagrindinių žaidėjų, nes jau buvo užsitikrinę antrąją vietą pirmenybėse ir kelialapį į didįjį finalą.