www.rakta.lt

UTENOS RAJONO SAVIVALDYBĖS ĮMONIŲ FUTBOLO LYGOS ČEMPIONAI-UTENOS ŠILUMOS TINKLAI

PDF Spausdinti El.paštas

   2012 metų spalio 13-ąją Utenos dauniškio gimnazijoje baigėsi Utenos rajono savivaldybės įmonių futbolo lygos varžybos. Mažajame finale susitiko Utenos rajono savivaldybės komanda su Utenos komunalininku, o didžiajame- Utenos šilumos tinklai su Utenos vandenimis.

 

  Į rungtynes dėl 3 vietos Utenos rajono savivaldybės komanda atvyko be kelių žaidėjų ir žaidė be keitimų. Utenos komunalininko komanda rungtynes pradėjo nusiteikusi kovingai ir jau pirmojo kėlinio pradžioje pirmavo rezultatu 2:0. Tuomet suaktyvėjusi savivaldybės komanda ne tik išlygino rezultatą, bet ir persvėrė savo naudai 3:2. Tačiau, tai neišmušė iš vėžių komunalininko komandos, kurie, po gražių derinių pelnė kelis įvarčius ir jau antrojo kėlinio viduryje pirmavo 8:4. Atrodė,kad jau baigtis aiški, tačiau paskutinėmis minutėmis savivaldybės komanda sušvelnino skirtumą iki 6:8. Teisėjo S.Juodkos švilpukas užfiksavo gražią bei kovingą Utenos komunalininko pergalę, kurie ir iškovojo III-iąją vietą įmonių futbolo lygoje. Utenos komunalininko gretose geriausiai žaidė Mantas Juozauskas ir Alfredas Samulis.
  Finale susitiko Utenos šilumos tinklų ir Utenos vandenų komandos, kurios rato varžybose sužaidė taikiai 2:2. Ir šiandien tikėtasi atkaklios kovos. Tačiau į rungtynes atvykę Utenos vandenys be 2 pagrindinių žaidėjų intrigos nesukūrė. 
    Jau pačioje pradžioje Utenos šilumos tinklai mušė įvartį po įvarčio ir nutolo 6:0. Bet Utenos vandenys kovėsi iki galo ir garbingai- priartėjo iki 4:7. Bet pabaigoje daugiau jėgų turintys jaunesni šilumos tinklų futbolininkai įmušė 3 įvarčius ir šventė pergalę, tapdami įmonių futbolo lygos čempionais. Antri liko utenos vandenys. Šilumos tinklų komandoje geriausiai žaidė Ignas Banys, kuris pripažintas ir viso turnyro geriausiu žaidėju. Jam talkino Alfonsas Kleinauskas bei Evaldas Stuglys.
   Po finalinio švilpuko komandos rikiavosi apdovanojimo ceremonijai, kurioje komandoms įteiktos taurės bei asmeniniai prizai- medaliai. Po apdovanojimų, futbolininkų veiduose spindėjo šypsenos ir jautėsi noras ateityje vėl susitikti aikštelėje- tiek krepšinio, tiek futbolo.
   Turnyro organizatoriai dėkoja komandoms už korektišką elgesį bei garbingą žaidimą viso turnyro metu.